Infoservis »

Novinky

Od několika z vás jsme dostali podnět, že položka Pravidelný sexík v profilu zní trochu dětinsky a... my si to vlastně myslíme taky. Některým ale může položka Pravidelný sex znít příliš suše. Jaký je Tvůj názor? Změnit, nebo nechat? Napiš nám!



Vyplňte prosím krátký anonymní dotazník týkající se sexuálního chování, orientace a počtu příbuzných. Zájemci budou po vyhodnocení dat obeznámeni s celkovými výsledky, pokud uvedou svůj e-mail.

 

 



Tým iBoys.cz přeje všem uživatelům příjemné prožití vánočních svátků a šťastný vstup do roku 2019. Děkujeme za Vaši přízeň!



Zjednodušena cesta k úpravě svého profilu.



😆 😂 🙃 😌 😋 😳 😝 🤑 🤓 😎 😞
😫 😭 😴 😷 🤒 🤕 👏 👍 💪 😈 👽
A taky jsme tak trochu změnili položky ohledně análního sexu 😊





V noci z 15.2. na 16.2. dojde k plánovanému upgrade hardware, přičemž v čase mezi 01:00 a 05:00 může dojít ke krátkodobému přerušení funkce služeb iBoys.cz.



Tým iBoys.cz přeje všem uživatelům, přátelům a obchodním partnerům příjemné prožití vánočních svátků a šťastný vstup do roku 2017. Děkujeme za Vaši přízeň v uplynulých téměř 11 letech existence našeho serveru.



V noci ze 14.11. na 15.11. dojde k plánované odstávce systému iBoys.cz z důvodu údržby systému a upgrade hardware. Odstávka je v plánu mezi cca 1:00 - 6:00.



Chceš s námi testovat iBoys messenger pro Android?

 

 



A je to tu! Vydáváme zcela novou iBoys aplikaci pro iOS a Android! Více informací v článku. 



Nové okno zpráv (28.11.2015)

Původně jsme chtěli okno zpráv jen trochu zvětšit. Nakonec ale nezůstal kámen na kameni :-)



V noci z 24.11. na 25.11. dojde k plánované odstávce systému iBoys.cz z důvodu upgradu hardware. Odstávka je v plánu mezi cca 3:00 - 5:00.



Podívej se, s kým jste si dali na iBoys pluska vzájemně. A ještě jedna věc: zrušili jsme mínuska. Více uvnitř článku…



Pomůžeš nám s nativní aplikací pro android nebo znáš někoho, kdo to umí?

 



Protože neustále rosteme a chceme iBoys.cz i další projekty dále rozvíjet a vylepšovat, rozšiřujeme náš tým o schopné programátory PHP.



Zdály se Ti notifikace na mobilní aplikaci líné? Nám ano. Proto jsme na tom zapracovali a trochu je popohnali :-)



Tým iBoys.cz přeje všem uživatelům, přátelům a obchodním partnerům příjemné prožití vánočních svátků a šťastný vstup do roku 2015. Děkujeme za Vaši přízeň v uplynulých 9 letech existence našeho serveru.



Omezili jsme zobrazování erotických fotek v profilu. Více uvnitř článku

 



Toto změnit, tamto vylepšit, tohle zrychlit… Počti si, co je nového :-)